lauantai 27. helmikuuta 2016

Antalyan auringossa


Hallikausi oli ja meni ja piakkoin olikin taas aika lähteä lämpimään suunnistamaan. Parina aiempana talvena leiri on pidetty Espanja-Portugali –akselilla, mutta tällä kertaa kohdemaana oli Turkki. Koskaan aikaisemmin en ole Antalyan seudulla suunnistanut, joten maastot tarjoavat varmasti jotain uutta koettavaa ja maastopankki senkun karttuu.

Ensimmäinen viikko leiriä on nyt takana ja ainakin olosuhteet ovat ihan vimpan päälle. All inclusive –tarjoilu ei jätä nälkäiseksi ja aurinko on antanut mukavasti väriä käsivarsiin. Treenit ovat sujuneet mukavasti parin päivän takaista yötreeniä lukuun ottamatta. Amatööriyösuunnistajana otin vaihtoehdon a) pakene vaihtoehdon b) juokse rata loppuun äläkä välitä koirista sijaan, joten treeni jäi keskeneräiseksi. Ruumiita maastosta ei onneksi löytynyt, vaikka huhun mukaan sellaiseen olisi siellä saattanut törmätä. 

Välillä radalla
Välietappina juoksimme kaksi WRE-kilpailua eilen ja tänään. Viimeisestä suunnistusstartista alkaa olla kulunut jo vajaa puoli vuotta, joten hieman olivat hanskat hukassa eilisessä keskimatkan kilpailussa. Pitkällä matkalla meno maistui jo paremmalta ja kroppakin tuntui sopeutuneen hyvin 19 asteen helteeseen.





Seuraavaksi muutama päivä kevyempää harjoittelua, joiden jälkeen toisenkin leiriviikon jaksaa treenata tehokkaasti!

-Anna



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti